facebook google plus youtube rss feed email

dimecres, 19 de desembre del 2012

CAMPANYA RECOLLIDA D'ALIMENTS


Des de l'Ampa volem agrair a tots els socis i sòcies la vostra col·laboració en la campanya de recollida d'aliments que ha organitzat aquests dies la Federació d'AMPAs de Santa Coloma de Gramenet. Us adjuntem la informació que ens han fet arribar des de l'Ateneu així com un vídeo en el que podeu veure com s'han gestionat el productes recollits.

"240 bosses de menjar és el resultat tangible de la campanya de recollida d'aliments organitzada per la Federació d'AMPA de Santa Coloma per tal que Menjar per a Tothom els reparteixi entre les persones que passen gana a la ciutat. Però al costat de l'arròs, la pasta de sopa i la llet, les famílies i les escoles que han participat a la campanya hi aporten una cosa intangible però tan nutritiva com el mateix menjar: el valor de la solidaritat, aquesta solidaritat que resol necessitats que les institucions no poden o no volen resoldre.
L'acte d'entrega del menjar va tenir lloc el dimarts 18 de desembre a l'Ateneu Popular Julia Romera, la seu de Menjar per a Tothom. Allà, una quarantena de mares, pares, criatures i persones de l'Ateneu van preparar les bosses d'aliments, van berenar una mica mentre coneixien més a fons les activitats de Menjar per a Tothom i la reivindicació que l'Ajuntament obri un menjador social gratuït per a totes les persones necessitades de la ciutat. Per acabar, els nens i nenes van pintar, tot de dibuixos al•lusius al dret de tota persona de tenir una casa i una alimentació dignes. El mural amb els dibuixos estarà uns dies penjats al mateix Ateneu (carrer Sant Ramon, 51 local)"