facebook google plus youtube rss feed email

dijous, 28 de febrer del 2013

CADENA HUMANA A BADALONA: "3 del 3 pels nos3 drets"


Sota el títol '3 del 3 pels nos3 drets' diverses entitats i plataformes de la ciutat s'han unit per treballar una acció reivindicativa i conjunta capaç d'unir a tota Badalona en una sola veu. Asseguren que, després de més de quatre anys de crisi, de reducció dels drets ciutadans, d'estafa i de rescats a la banca, s'ha anat desmuntant l'estat del benestar i els serveis públics; motiu pel qual la ciutadania ha d'agafar les regnes per reclamar els drets que li corresponen.

En el seu manifest denuncien el perill que pateixen actualment tant la sanitat com l'educació públiques davant la privatització, les retallades en els drets socials i laborals, la permissivitat dels grans partits polítics en les pràctiques abusives de la banca, entre d'altres. I davant de tot això treballen per organitzar una cadena humana de 4 kilòmetres de persones capaç d'unir a tota la ciutat i que tindrà punts de referència a diversos barris.

Aquesta cadena tindrà lloc el 3 de març al matí (al voltant de les 11.30 hores) i es podrà seguir amb aquest hashtag #xlsnos3drets.

Aquí teniu el plànol pels què volgueu afegir-vos :