facebook google plus youtube rss feed email

dissabte, 27 d’abril del 2013

MANIFESTACIÓ

El diumenge 28 d'abril hi ha organitzada una manifestació com a acte de tancament de la setmana de lluita per la qualitat de l'ensenyament públic. El mateix diumenge, però, han acabat confluint diferents sectors (sanitat, funció pública, serveis socials...) i la manifestació consistirà en diferents blocs "sectorials" que sortiran des de diferents punts de Barcelona i s'uniran per acabar al Parc de la Ciutadella.

El bloc d'educació sortirà el diumenge 28 a les 11:30h des de Passeig de Gràcia amb Aragó i baixarà fins a Ronda St. Pere on s'unirà a la resta de blocs per anar fins a la Ciutadella. El bloc d'educació serà el darrer de la manifestació, per no entorpir la marxa dels altres blocs i anar més tranquils amb les criatures.

Pel que fa a la capçalera de tota la mani es posarà una pancarta gran amb el lema "Aturem els pressupostos antisocials, juntes podem". Darrere d'aquesta capçalera, hi anirà una "representació" de cada bloc (educació, sanitat, funció pública...) amb les samarretes del respectiu color.

Des del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) s'inflaran i repartiran globus de color groc per animar i donar color a la nostra columna.

Esperem ser moltes i molts. Per l’educació pública!