facebook google plus youtube rss feed email

dilluns, 6 de maig del 2013

CASALS D´ESTIU

Casals d'estiu i campus esportius 2013


El dilluns 6 s'inicia el termini per demanar les prestacions destinades a facilitar la participació dels infants i adolescents colomencs en aquestes activitats. Les inscripcions per a casals i campus arrenquen el 27 de maig.
 

El període d'inscripcions per a les activitats d'estiu a Santa Coloma romandrà obert del 27 de maig fins al 14 de juny. Els casals d'estiu i els campus esportius s'iniciaran el 25 de juny. Per accedir a tota la informació i al full d'inscripció cliqueu aquest enllaç.

Ajuts econòmics
D'altra banda, del 6 al 17 de maig és el termini per sol·licitar les prestacions econòmiques destinades a facilitar la participació dels infants i adolescents colomencs en les activitats d’estiu (casals, colònies, campaments, rutes i activitats esportives) que organitzen diverses entitats. Dels ajuts, se’n beneficiaran els menors de 16 anys de famílies amb una situació econòmica d’especial vulnerabilitat.
Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Informació i Atenció a la Ciutadania (OIAC), de dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 i divendres de 8.30 a 14.30. Les resolucions es donaran a conèixer el 23 de maig. Més informació sobre la documentació i els tràmits, al telèfon 93 462 40 40 i a l’adreça electrònica oiac(at)gramenet.cat.