facebook google plus youtube rss feed email

divendres, 5 de desembre del 2014

"COMEME EL COCO NEGRO"...ESPECTACLE EN FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

Benvolguts amics,

El proper 12 de Desembre a les 21:00 hores la ‘Companyia Colomenca de Teatre i Varietats’ presenta al Teatre Sagarra el seu particular homenatge a ‘La Cubana’ amb l’espectacle ‘Cómeme el Coco... Negro’ a favor de La Marató de TV3.
La recaptació total d’aquesta funció especial anirà destinada integrament a la recerca biomèdica de noves teràpies per a les malalties cardiovasculars.
El donatiu per a assistir a aquest espectacle es de 5 Euros.
Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a les taquilles del teatre els propers 5,6 i 7 de Desembre o fer una reserva al correu cocotevateatre@gmail.com o al telèfon 629 784 198 (Sr. Hugo Ramos)
El passat any es va omplir el  Teatre Sagarra, amb més de 550 espectadors i es van recaptar 2970 Euros... Qui sap si aquesta serà la darrera vegada per a gaudir-ne! Els actors de ‘COCOTEVA’  regalaran rialles i bon humor a canvi del vostre donatiu per una causa solidaria.
La 23a edició de La Marató de TV3 desplegarà la seva capacitat de sensibilització i mobilització social en benefici de la recerca per a enfermetats cardiovasculars
Fem entre tots, que l’aportació dels colomencs i les colomenques sigui un èxit!
Gràcies a tots i ens veiem el 12 de Desembre al Teatre Sagarra.